AdePlast termoizolează 8 case la Bacău împreună cu Big Build Habitat for Humanity

Principalele mesaje transmise și publicate in presa:

  1. AdePlast continuă campaniile sale de CSR cu implicarea în proiectul Big Build Habitat for Humanity, România. Compania susține acest demers umanitar prin furnizarea de materiale pentru construcții produse pe platformele sale industriale de la Roman, Ploieşti şi Oradea. În cadrul şantierului care durează 5 zile se vor construi 8 case împreună cu familiile care vor lucoi în ele, dar și cu ajutorul unui numar mare de voluntari din toate colțurile lumii.
  2. AdePlast vine în ajutorul camapaniei Big Build cu materialele destinate termoizolarii, (termosistem complet AdePlast IZOTHERM PREMIUM certificat european): adeziv și masă de șpaclu, plăci de polistiren expandat EPS 80+, plasă de armare din fibră de sticlă, grund și tencuială decorativă AERIA PLAST cu Porus X.
  3. Evenimentul Big Build Habitat for Humanity se desfășoară la Bacău între 5-6 octombrie, unde echipa AdePlast va fi prezentă pentru a lua parte la construirea celor 8 case. Compania AdePlast îndeamnă toate companiile din domeniu și nu numai să se implice social

Vezi aparițiile în presa aici.