Cum cumpar materiale de constructii Adeplast?

Iti multumim pentru interesul fata de produsele Adeplast, materiale de constructii si finisaje.

AdePlast este cel mai mare producător român de materiale de construcții pentru finisaje. Materialele de construcții produse de Adeplast sunt realizate in cele trei plaforme industriale de productie, in Ploiesti, Oradea si Roman.
Materiale de Constructii. Mortare Uscate Mecanizate, Glet, Adeziv.

ADEPLAST S.A. este un producator de materiale de constructii pentru finisaje care are ca obiect principal de activitate producerea si distribuirea de mortare uscate, in special adezivi de gresie si faianta, kituri de rostuit, adezivi pentru lipirea si armarea polistirenului, sape autonivelante, gleturi de ipsos si ciment, tencuieli cu aplicare manuala si mecanizata.In gama de produse distribuite s-au adaugat termosistemele, vopsele si tencuieli decorative, produsele pentru izolare termica si fonica cum ar fi polistirenul expandat, cel extrudat si vata de sticla.

Fiind un producator de materiale de constructii, AdePlast vinde catre clienti finali prin intermediul partenerilor sai din intreaga tara.

Daca doresti sa comanzi produse AdePlast pentru lucrarile tale punctuale, te invitam sa contactezi cel mai apropiat partener AdePlast.

Daca doresti sa comanzi produse AdePlast pentru comercializarea lor in showroom-ul tau cu materiale de constructii, te invitam sa contactezi echipa AdePlast prin intermediul paginii de contact AdePlast

Societatea noastra de materiale de constructii·pentru finisaje se preocupa permanent de cresterea calitatii produselor si de satisfacerea cerintele clientilor nostri. Astfel, am continuat si in 2012 planul investitional·care a facut ca pana in prezent sa se realizeze peste 35.000.000 € investitii pentru marirea capacitatilor de productie, peste 6000 m² hale industriale pentru depozitare si linii de productie, echipamente logistice·etc.·In urma aplicarii acestuia capacitatea de productie a mortarelor uscate s-a marit·la aproximativ 700.000 tone / an impartite in doua locatii, Oradea 250.000 tone / an si Ploiesti – Corlatesti 450.000 tone / an, in 2012 urmand a se da in folosinta in judetul Neamt, in localitatea Cordun de langa Roman, o fabrica de mortare uscate cu o capacitate de 350.000 tone / an, investitie estimata la 11.000.000 €. Astfel capacitatea totala de productie a mortarelor uscate va depasi 1.000.000 tone / an. De asemenea, la Oradea functioneaza o fabrica de vopsele lavabile si tencuieli decorative de 80.000 tone / an, complet automatizata. Tot pe platforma industriala Ploiesti – Corlatesti ADEPLAST a investit peste 4.500.000 € in cea mai moderna fabrica de polistiren expandat din tara, fabrica cu o capacitate de 700.000 m³ / an.