LIKE pentru școala AdePlast

 


AdePlast acceptă provocarea Holcim! De la data de 1 iulie încep înscrierile în cadrul concursului “LIKE pentru școala AdePlast”, unde AdePlast va da startul la recondiționarea completă a unei școli din județul Prahova. Trimiteți povestea și fotografiile școlii voastre pe adresa noastră de mail: scoala@adeplast.ro, iar școala cu cele mai multe voturi (like-uri) va fi desemnată câștigătoare, la finele lui 2015.

Postat de Adeplast miercuri, 1 iulie 2015like_pt_o_scoala

  • Înscrierile se pot face până la data de 1 decembrie 2015!
  • Am acceptat o provocare din partea celor de la Holcim și ne-am asumat sprijinirea a trei școli, câte una în fiecare județ unde se află platformele noastre industriale: Prahova, Bihor și Neamț.
  • Selecția școlilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, școlile vor putea fi înscrise în competiție de către elevi, profesori sau părinți, iar școala care va primi cel mai mare număr de aprecieri („LIKE”) va fi premiată de AdePlast prin construcția, reconstrucția sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, construcția unui teren de sport etc.). Ne dorim să implicăm comunitățile locale, să facem conștienți pe cât mai mulți oameni de faptul că pot face bine cu puțin, doar să la pese, să se implice.
  • AdePlast își provoacă la responsabilitate socială competitorii
  • AdePlast este lider de piață în mai multe domenii de activitate. Implicarea noastră într-un proiect social care are la bază ideea de stimulare a educației în rândul tinerilor români, sperăm să miște întreaga piață; efortul uman în acest sens să se regăsească și la alți competitori de-ai noștri.

Apariții în presă: AdePlast se implică în reconstrucția unor școli din Bihor, Neamț, Prahova – 15 iulie 2015

 

Trimiteti la adresa de email scoala@adeplast.ro pozele și povestea școlii pe care doriți sa o înscrieți în programul “Like pentru o școală”