Platforma Industrială Ploiești

Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o linie de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adaugă o fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.

Fabrica de Vopsele și Tencuieli Decorative Ploiești

Vopsele Adeplast

În august 2013, AdePlast a pornit fabrica de vopsele și tencuieli decorative de pe platforma industrială Ploiești. Cu această investiție, care se ridică la 3,2 miloane de euro, compania AdePlast finalizează programul investitional de dezvoltare de peste 23 de milioane de euro demarat anul trecut.

“Am construit fabrica de vopsele și tencuieli decorative de la Ploieşti în aproape 9 luni, adică un timp record pentru o asemenea dezvoltare industrială. Am finalizat cu succes, la termenele programate, toate investiţiile pe care ni le-am propus pentru acest an și, mai important,  suntem în grafic cu obiectivele de business, la mijlocul anului având o creştere de 31% faţă de anul trecut. Vom demonstra şi în acest an ce înseamnă un business cu adevărat de succes în varianta 100% românească”,  declară Marcel Bărbuţ CEO AdePlast.

Fabrica de Adezivi și Mortare Uscate Ploiești fabrica din ploiesti nori pufosi

Cu o capacitate de producție de 450.000 tone de adezivi și mortare uscate, fabrica AdePlast din Ploiești asigură producția pentru zona centrală și de sud a țării, precum si pentru export către Bulgaria și Serbia.

Pentru eficientizarea producției, dar și a livrării de adezivi și mortare uscate, AdePlast a dezvoltat la Ploiești spații de depozitare generoase și un sistem logistic competitiv.

Fabrica de Polistiren Expandat Ploiești

Fabrica polistiren ploiesti

În 2011, AdePlast a pornit cea mai automatizată linie de producție de polistiren la nivel național, cu o  capacitate anuală ajungând la 700 000 metri cubi. Investiția doar în echipamente a fost de aproximativ 3,7 milioane de euro, iar în total suma a depășit 4 milioane de euro, din surse proprii. Echipamentele din fabrică sunt tehnologie de ultimă oră la nivel european, având proveniență din Ialia, Austria si Slovenia.

Fabrica de Polistiren Grafitat Ploiești

Linia de producţie de polistiren grafitat a AdePlast de la Ploiești produce 150.000 de metri cubi pe an.