Alegerea tipului de vopsea pentru fațadă nu e o sarcină tocmai ușoară în momentul în care decizi să renovezi. Fațada este extrem de expusă tuturor schimbărilor climatice, este expusă intemperiilor, dar și razelor solare și căldurii. Tocmai din aceste motive, asigură-te că optezi pentru un produs de calitate. 

5 tipuri de vopsea pentru fațada clădirii

Poți alege, dintr-o gamă  largă de tipuri de vopsea pentru fațadă, pe cea care se adaptează perfect nevoilor casei tale. Iată cinci tipuri de vopsea de calitate, toate recomandate pentru proiectul tău:

1. Vopsea termoizolantă, cu nano particule pentru interior și exterior: este o vopsea utilizată pentru fațadă, pe bază de apă care dmeonstrează trei caracteristici de bază: rezistență la transferul de căldură, reflexia radiației termice și absorbția redusă de apă.

2. Kalkfarbe este o vopsea lavabilă pe bază de var, de asemenea utilizată pentru interior sau pentru exterior. Are permeabilitate ridicată la vapori de apă, este rezistentă la ștergere, reglează umiditatea și are un grad ridicat de acoperire.

3. Mister Façade este un alt tip de vopsea din gama noastră, o vopsea ideală pentru fațada clădirii tale, mai ales dacă aceasta este expusă la soare. Are un grad mare de rezistență la uzură, la radiații solare și la umiditate.

4. Renowa Silikat E este o vopsea silicatică albă ce poate fi folosită atât pentru interior, cât și pentru exterior. Are permeabilitate ridicată la vapori, rezistență la murdărire și textură minerală.

5. Aeria cu Porus X  este o vopsea lavabilă albă pentru exterior – are grad de lavabilitate ridicat, nuanțe de culoare strălucitoare și hidrofobicitate ridicată.

Fațada clădirii este expusă atât publicului, cât și condițiilor meteorologice. Nu numai că trebuie să arate bine, dar trebuie și protejată de intemperii, schimbări de climă sau de radiații solare. Considerăm că acestea sunt motive foarte bune ca tu să alegi să lucrezi numai cu material de calitate, astfel încât să ai siguranța că lucrarea va rezista în timp.

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.