AdePlast a finalizat cea mai 9 investiție printr-o 9 inaugurare. De data aceasta vorbim despre cea de-a 9-a fabrică AdePlast, fabrica de vopsele și tencuieli decorative de la Ploiești: 9 ani de investiții masive în inovații de ultimă oră, cea mai 9 tehnologie și 9 fabrici. Motivele pentru care s-au petrecut 9 ore sunt evidente și mai mult decât suficiente.

Au fost prezenți pe platforma AdePlast de la Ploiești peste 180 distribuitori, clienți, parteneri, autorități și alte personalități care în fiecare zi contribuie la dezvoltarea companiei.

S-au deschis porțile celei mai noi moderne facilități de producție de vopsele și tencuieli decorative din România. Panglica a fost tăiată și motoarele pornite.

Nu a fost ușor și nici ieftin. Lucrările pentru acestă fabrică au durat 9 luni, iar investiția în facilitățile de producție s-a ridicat la 3,2 milioane euro, la care se adaugă 600.000 euro investiți în hala de producție.

Dar efortul a meritat pentru că fabrica de vopsea de la Ploiești va alimenta atât o parte din piața autohtonă cât și exportul către Moldova, Ucraina, Bulgaria și țările arabe. Comenzile din Bulgaria au început curgă.

Pentru că vorbim de vopsea, de culoare de nuanțe și tonuri, surprizele s-au ținut lanț și au fost pline de culoare: cocktail-uri colorate în nuanțele vopselelor AdePlast, formația Atelier și trupa de balet care ne-a fermecat prin mișcări suave și elegante.

Iar când soarele ne-a ajutat și a apus, ne-am putut bucura de o explozie multicoloră, la un foc de artificii care a durat peste 15 minute.

Un eveniment minunat, dedicat unei investiții ce va avea un impact major în dezvoltarea viitoare a AdePlast!

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.