Comunicat de presă
3 iunie 2013.

AdePlast a inaugurat sâmbătă, la Roman, o nouă fabrică de polistiren cu o investiție de 3,7 milioane de euro, pentru o capacitate de producție de 700.000 metri cubi pe an. Toate fabricile ale AdePlast din Oradea, Roman și Ploiești cumulează o capacitate de 2.250.000 metri cubi anual. “După ce acum două săptămâni am finalizat platforma industrială de la Oradea, iată că, în timp record, am reușit și terminarea celei de-a doua platforme din portofoliul nostru industrial, formată dintr-o fabrică de adezivi și una de polistiren. Investiția totală în obiectivul de la Roman a fost de 16 milioane de euro”, declară Marcel Bărbuț, CEO AdePlast.

Unitatea de la Roman este cea mai modernă facilitate de producție de polistiren din Europa și ve deservi partenerii din zona Moldovei, dar și exporturile către Republica Moldova, Ucraina și țările arabe. În fabrica de polistiren de la Roman vor lucra 49 angajați.

“Dezvoltarea noastră industrială nu se oprește aici. Mai avem programate investiții în acest an, cea mai apropiată fiind fabrica de vopsea care se află acum în pregătire la Ploiești”, adaugă Marcel Bărbuț.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman. Programul investițional pe care AdePlast l-a demarat anul trecut a avut în vedere o împărțire strategică a unităților sale de producție.  Astfel, grație celor cele trei platforme, care sunt susținute cu o investiție de peste 22 de milioane de euro, AdePlast și-a optimizat fluxurile de livrare în așa fel încât fiecare zonă geografică beneficiază de acoperire totală. Indiferent dacă livrarea se face la un partener din România sau la unul din afara țării, marfa este produsă pe platforma cea mai apropiată și este distribuită la client într-un timp foarte scurt.

Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 20.000 de tone de vopsea şi tencuieli decorative schimb şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în coobranding cu firma BASF.
Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, iar de la jumătatea anului intră în producţie fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă.
Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi în amenajare  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.