În funcție de scopul utilizării, mortarul trebuie adaptat lucrării noastre, astfel încât să avem un produs final de calitate. Fiecare tip de mortar se potrivește într-o anumită circumstanță, astfel că informarea înainte de a cumpăra un  produs este absolut necesară.

Adezivii fac parte tot din categoria mortarelor, iar acest articol explică în ce situație pot fi utilizați.

Când vorbim despre lucrări de amenajări interioare, acestea trebuie executate la cele mai înalte standarde de calitate și cu atenție sporită la detalii. La fel și când discutăm despre lucrări de amenajări exterioare, însă există produse speciale pentru fiecare.

Mortarele uscate sunt utilizate în interior pentru lucrări de faințare și placări de gresie, în medii în care gradul de umiditate este scăzut. De cealaltă parte, când avem de-a face cu lucrări de amenajări exterioare, utilizăm mortare uscate rezistente în medii cu grad de umiditate mai ridicat. Noi deținem o gamă variată de mortare uscate din care poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine lucrării pe care o desfășori. 

Adezivii

Trebuie să știm faptul că, atunci când discutăm despre adezivi, discutăm despre o subcategorie a mortarelor. Când folosim adezivii? În momentul în care efectuăm lucrări de izolare a unei clădiri, indiferent că este vorba de izolare exterioară sau interioară. 

Când alegem tipul de adeziv trebuie să ținem cont de suprafața pe care acesta va fi aplicat. Produsul diferă în funcție de utlizarea acestuia: dacă avem nevoie de el pentru lucrări de izolare a locuinței sau pentru placarea anumitor spații din casă. Adezivii pot fi aplicați pe plăci porțelanate, în spații umede sau uscate, pe piatră naturală, marmură etc. Compoziția lor și caracteristicile diferă în funcție de situația în care sunt folosite.

Mortarele și adezivii, materiale de bază în construcții

Nu există lucrări în construcții care să nu necesite mortare și adezivi. Atunci când trebuie să cumperi aceste materiale asigură-te că te îndrepți în direcția cea mai bună, către profesioniști care furnizează numai materiale de cea mai bună calitate. 

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.