SC ADEPLAST SA anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediupentru proiectul  „Desființare construcții și platforme existente, construire unitate de producție mortare și EPS cu spații tehnice  de depozitare, platforme, clădire administrativă, magazin, cabină poartă, stație pompe, alei carosabile și pietonale, parcare, împrejmuire, branșamente, utilități, amenajare spații plantate, semnalistică și organizare de șantier” amplasat în Com. Isalnita, Jud.Dolj, Fosta Baza Energoconstructia.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, str. Petru Rareş nr. 1, în zilele de luni – joi între orele 800-1630 și vineri între orele 800-1400 precum şi la următoarea adresă de internet //arpmdj.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj str. Petru Rareş nr. 1, fax: 0251 419 035, e-mail: office@apmdj.anpm.ro până la data de 18.12.2017.

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.