19 mai 2015,

Arena Națională își așteaptă finaliștii (Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu) și îl încurajează pe cel de-al doisprezece-lea jucător, publicul,  format din familii și cupluri de toate vârstele,  să participe la acest eveniment fotbalistic unic.

Citiți mai mult :

thumb-cupa-ligiilpf

*** Ce este Family Pack?

Family Pack este pachet cu biletele oferit de ADEPLAST prin care se doreste incurajarea familiilor de a participa la evenimente sportive. Pentru o mai mare siguranta in timpul meciului, biletele Family Pack vor fi alocate la Tribuna 2 Inel 1 Sectoare Centrale – categorie unde se aloca exclusiv Family Pack si nu se vand bilete individual. Locurile vor fi alocate consecutiv si automat de sistem (din centru catre margine).
Family Pack poate contine un maxim de 2 pachete, adica 2 bilete contra cost la care se adauga automat 2 bilete invitatie. Deci, clientul care achizitioneaza 2 x Family Pack va primi automat 4 bilete. 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.