Vara reprezintă sezonul prielnic renovărilor interioare , iar cele mai multe intervenții au loc la nivelul pereților. Culoarea pereților tăi poate schimba întreg aspectul locuinței, iar dacă îți dorești ca această culoare să persiste, trebuie să alegi vopseaua potrivită. 

De ce este important să alegi vopseaua potrivită pentru pereții casei tale?

Majoritatea oamenilor nu aleg vopseaua pentru pereții interiori ai locuinței în funcție de necesități, ci în funcție de preț. Dacă și tu te gândești să îți vopsești pereții interiori în viitorul apropiat, atunci informațiile următoare îți vor fi de mare folos. 

Există în momentul de față o gamă variată de tipuri de vopsea pentru pereții interiori ai casei, iar producătorii se adaptează nevoilor tot mai variate ale oamenilor și scot pe piață produse cât mai inovative. Dacă ai verificat puțin înainte ofertele atunci când vine vorba de vopseaua pentru pereți, probabil ai observat faptul că există multe opțiuni. Important este să alegi opțiunea cea mai potrivită pentru pereții tăi pentru a te asigura că te vei bucura de noua culoare mult timp de acum înainte. Trebuie să ții cont de raportul calitate-preț și eficiența vopselei. 

Cele mai importante tipuri de vopsea pentru pereții interiori

Atunci când alegi vopseaua pentru pereții interiori ai casei tale, nu te mai opri doar la preț sau culoare, ci vezi care sunt proprietățile acesteia, ce avantaje îți oferă și ce randament are. Spre exemplu, dacă îți dorești pereți de un alb imaculat, cu un grad ridicat de lavabilitate și cu o putere mare de acoperire, poți alege  o vopsea all inclusive, cum este Aeria Gold All Inclusive din gama noastră de vopsele pentru interior. Dar vopseaua nu trebuie aleasă doar în funcție de gradul de lavabilitate, ci și în funcție de camera în care plănuiești să o aplici. Spre exemplu, în baie sau bucătărie este recomandată vopseaua cu o permeabilitate ridicată la vaporii de apă, iar cea mai bună opțiune a ta în acest caz este vopseaua silicată, care previne apariția și dezvoltarea microorganismelor sau a mucegaiului. Tot în această situație ai la dispoziție și vopseaua specială antimucegai. 

După ce ai identificat nevoile tale și vopseaua potrivită, poți trece și la alegerea culorii, care de fapt este cea mai ușoară decizie pe care o ai de făcut. Culoarea nu influențează cu nimic randamentul sau eficiența, ci doar aspectul pereților tăi. Degeaba ai pereți cu un aspect plăcut, dacă aceștia nu fac față condițiilor din interiorul locuinței și încep să fie afectați de igrasie sau mucegai. Dacă alegi bine vopseaua pentru pereții locuinței tale de la început, nu vei mai fi nevoit peste ani să renovezi pentru că pereții tăi își vor păstra aspectul în timp. 

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.