Polistirenul grafitat este folosit din ce în ce mai mult la izolația termică a casei, atât la interior, cât și la exterior. Avantajele acestui tip de material sunt numeroase, de la capacitatea excelentă de a izola locuința, până la rezistența ridicată și o durată mai mare de viață. 

Din ce este fabricat polistirenul grafitat?

Polistirenul grafitat are în componența sa un ingredient responsabil de toate beneficiile pe care acest tip de polistiren ți le aduce. Este vorba de praful de grafit, o formă naturală a carbonului de culoare cenușie-închisă, cu luciu metalic. Polistirenul grafitat se recomandă mai ales în cazul termoizolării fațadelor.

Care sunt avantajele polistirenului grafitat?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale polistirenului grafitat este faptul că păstrează căldura la interior în sezonul rece și în sezonul cald menține o temperatură optimă, evitându-se în același timp apariția efectului de seră. Polistirenul grafitat are o conductivitate termică mai mică decât cea a polistirenului expandat normal, acesta fiind motivul central al capacităților sale de termoizolare. Capacitățile de izolare crescute ale polistirenului grafitat pot duce la o reducere a cheltuielilor cu încălzirea locuinței chiar și cu 50%.

Alte caracteristici importante ale polistirenului grafitat, care îți aduc în același timp avantaje importante, sunt porozitatea deschisă, flexibilitatea și elasticitatea, dar și rigiditatea lui.  Rigiditatea polistirenului grafitat te ajută să economisești alte sume importante de bani. Mai exact, acest tip  de polistiren poate fi aplicat direct pe zidărie, fără să mai fie nevoie de o tencuială a pereților. Cu toate acestea, se recomandă ca peste plăcile de polistiren grafitat să se aplice o plasă subțire de sârmă, dar și o tencuială decorativă. Și așa ajungem la avantajele unui termosistem cu polistiren grafitat.

De ce ai nevoie de un termosistem cu polistiren grafitat?

Un termosistem cu polistiren grafitat te scapă de griji. Practic, în momentul în care achiziționezi un astfel de pachet, poți fi sigur că ai totul pentru a izola pereții locuinței tale. Iată ce cuprinde un termosistem cu polistiren grafitat:

- Adeziv și masă de șpaclu pentru plăcile de polistiren

- Plăcile de polistiren grafitat

- Dibluri de fixare

- Plasă de armare din fibră de sticlă, rezistentă la acțiunea substanțelor alcaline și la alunecare

- Grund pentru tencuieli decorative

- Tencuială decorativă siliconată

După cum poți observa, termosistemul cu polistiren grafitat curpinde toate materialele de care ai nevoie pentru a izola pereții, dar și pentru a-i finisa. Partea cea mai bună la acest termosistem Adeplast este faptul că îți poți calcula exact necesarul de materiale în funcție de suprafața pe care dorești să o izolezi și poți obține astfel economii considerabile de bani prin evitarea cumpărării unei cantități mai mari de materiale de construcții. Alege și tu termosistemul cu polistiren grafitat Adeplast și bucură-te de beneficiile pe care ți le aduce!

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.