În ce situații este recomandat să folosești membrana bituminoasă?

 

Membranele bituminoase reprezintă o metodă clasică de impermeabilizare a clădirilor și principala soluție pentru evitarea infiltrațiilor de apă la nivelul acoperișului, dar acestea nu sunt singurele spații în care membrana bituminoasă poate fi folosită. Membranele bituminoase se remarcă printr-o impermeabilizare excelentă, perfectă, fiind realizate din bitum modificat cu elastomeri și plastomeri, armătură din fibră de sticlă sau polyester și având diverse finisaje precum ardezia minerală, nisip, TNT sau folie de aluminiu.

În funcție de materialele care sunt folosite în amestecul bituminos și de armătura utilizată, proprietățile membranei bituminoase se pot schimba. Unele se remarcă printr-o rezistență mecanică mare și elastricitate, în timp ce altele ies în evidență prin flexibilitatea la rece sau durabilitate. Principalele avantaje ale membranei bituminoase sunt:

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.