Stimați parteneri și clienți,

 

Actuala situație, generată de epidemia de coronavirus, nu împiedică fabricile AdePlast să funcționeze în parametri normali.

Vă informăm că actualul context a devenit o preocupare majoră pentru noi și monitorizăm extrem de atent situația, până în prezent nefiind necesară întreruperea activității.

În acest context, angajații noștri au fost informați și instruiți pentru a respecta întocmai regulile impuse de autorități, normele de igienă și celelalte măsuri de prevenție, care se impun în scopul limitării răspândirii virusului COVID-19, activitatea din fabricile noastre se desfășoară în condiții optime, livrările se fac fără întârziere, iar accesul vizitatorilor în unitățile de producție este atent monitorizat în sensul respectării normelor impuse de Guvern, în astfel de condiții.

Cu toate acestea, evoluția pandemiei este, din păcate, una destul de dinamică și în cazul în care, totuși, vor apărea schimbări, ca urmare a măsurilor impuse de autorități ori prin prisma schimbărilor apărute în piață, vă vom anunța în timp util. 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă rugăm să ne contactați, în legătură cu eventuale nelămuriri sau pentru informații suplimentare!

 

Cu stimă,

Daniel Stăncescu,

CEO AdePlast

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.