Stimati Parteneri,

Asa cum stiti, noi, AdePlast, suntem preocupati in permanenta de performantele produselor noastre si, mai ales, de satisfactia deplina a clientilor nostri.

Cu referire la majoritatea produselor din clasa mortarelor pentru tencuiala, existente pe piata, inclusiv mortarele de tencuiala pentru interior produse de catre noi, in ultima vreme, pe fondul temperaturilor cu mult crescute fata de media anilor anteriori, coroborat cu o varietate tot mai mare de tipuri de caramizi folosite si cu posibile deficiente si imperfectiuni in executarea lucrarilor de aplicare a geamurilor si ferestrelor, am sesizat aparitia unor neconformitati sub forma fisurilor in stratul de tencuiala aplicat.

Fiind extrem de absorbante, caramizile retin mult mai repede apa din mortare (oricine va lua apă și o va arunca pe perete, va observa ca apa va dispărea mult mai repede si uneori sfaraie precum o plită încinsă). Geamurile montate incorect sau lipsa acestora conduc la aparitia curentului si astfel perioada de uscare a materialului scade. Lipsa geamurilor înainte de începerea operațiunilor de tencuire poate conduce la apariția fisurilor și scaderea perioadei de uscare. Am testat în paralel și alte materiale din piață și rezultatele testelor ne conduc la această concluzie.

Pentru a preveni si a diminua aparitia acestor probleme, recomandarile noastre sunt sa transmiteti echipelor de tencuitori sa aplice mereu un strat de material pe intreaga camera, masina de tencuit sa fie instalata cu apa mai multa si sa o aplice ca un sprit de ciment.

De asemenea, inainte de aplicarea mortarelor de tencuiala pentru interior pe substraturile absorbante este recomandata aplicarea amorsei de impregnare PROJEKT, un produs special conceput pentru tratarea acestor tipuri de suprafete. Aplicarea se face conform prevederilor fișei tehnice a produsului.

În cazul aplicării pe suprafețe de beton se va aplica obligatoriu BetonContact.

In paralel cu initiativa convocarii unei intalniri cu producatorii de caramizi, AdePlast lucreaza sa îmbunătățească mortarele de tencuială pentru interior pentru a face fata si acestor situatii recent intalnite (si care nu reprezinta o deficienta de calitate din partea noastra ca producator) si va asiguram ca, in cel mai scurt timp, produsele noastre vor fi fabricate pe baza unei retete care sa faca fata oricăror potentiale probleme.

Video

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.