Piatra naturală a început să fie din ce în ce mai des utilizată în amenajarea locuințelor datorită avantajelor pe care le are atât din punct de vedere estetic, cât și al funcționalității. Astăzi vom vorbi despre placările cu piatră naturală la exterior, o opțiune aleasă de un număr din ce în ce mai mare de oameni. 

Primul și cel mai mare avantaj al placărilor cu piatră naturală a pereților exteriori este reprezentat de designul special pe care îl oferă. Fațada unei locuințe este extrem de importantă, de multe ori fiind văzută ca o carte de vizită a propriei persoane. Piatra naturală este cel mai vechi material folosit în construcții , însă ea a ajuns să fie valorificată la potențialul maxim acum câțiva ani când a început să fie folosită în amenajările interioare și la fațadele caselor. Astăzi, placările cu piatră naturală sunt considerate finisaje extrem de moderne și elegante. Piatra naturală este spectaculoasă, aproape imposibil de imitat, o combinație unică de culori, nuanțe și texturi pe care le regăsim doar în natură. Astăzi avem o gamă variată de opțiuni atunci când vine vorba de placarea fațadei cu piatră naturală, zeci de modele, diferite nuanțe și stiluri diferite de prelucrare a pietrei. Tocmai de aceea, putem spune că o casă care este placată pe exterior cu piatră naturală este o casă cu stil.

Un alt motiv pentru care oamenii optează pentru placarea cu piatră naturală este rezistența în timp și are un grad de impermeabilitate de 100%, motiv pentru care nu te vei confrunta cu infiltrații de apă sau umezeală la interior. Cu alte cuvinte, dacă optezi acum pentru o fațadă placată cu piatră naturală, te vei bucura de aspectul estetic plăcut la fel de mult și peste 40-50 de ani.

Am vorbit despre aspect estetic și rezistență crescută, însă trebuie să știi că nu vei beneficia de aceste avantaje dacă nu alegi materialele potrivite cu care să aplici piatra pe perete. Ne referim, bineînțeles, la adeziv și la mortarul pentru rostuire. O altă problemă este cantitatea de material pe care trebuie sa o cumperi. De unde să știi cât adeziv îți trebuie, mai ales dacă nu ai mai lucrat niciodată cu el? Din fericire, poți alege un sistem de placări cu piatră naturală și să achiziționezi astfel adezivul și mortarul pentru rostuire potrivite. Gama noastră de termosisteme cuprinde și categoria: sisteme cu placări ceramice. În plus, vei putea să îți calculezi exact cantitatea de material în funcție de suprafața pe care o ai de acoperit, astfel încât să nu faci risipă de bani și materiale.

Sistemul de placări cu piatră naturală include mortarul adeziv, recunoscut pentru rezistența și aderența ridicată, pentru prelucrarea ușoară și flexibilitatea ridicată. Pentru rosturi, recomandarea noastră este QuarzKit 7, un produs extrem de rezistent la intemperii și factorii de mediu, cu o aderență ridicată și o capacitate crescută de a asigura stabilitatea culorii în timp. Alege și tu sistemul de placări cu piatră naturală  și bucură-te de o fațadă cu un aspect estetic plăcut și durabilă în timp!

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.