De cele mai multe ori, planul de renovare al locuinței include și schimbarea placării ceramice din baie, bucătărie, de pe balcon sau terasă sau din alte încăperi în care optezi pentru placare ceramică. Micile detalii, cum ar fi culoarea sau modelul, te pot pune in dificultate și poți pierde destul de mult timp pentru luarea unei decizii. Tocmai de aceea, e foarte bine și chiar recomandat să te informezi înainte, deoarece nu culoarea sau dimensiunea gresiei sunt problemele de bază pe care trebuie să le iei în calcul.

Da, evident, trebuie să optezi pentru un model care să îți placă, însă sunt și alte detalii mult mai importante legate de materialele de construcție pe care trebuie să le folosești în cazul placărilor ceramice. Pentru a nu avea probleme în viitor, sfatul nostru este să folosești materiale de cea mai bună calitate.

Plăcile termoizolante, ideale pentru locuința ta

Îți recomandăm utilizarea plăcilor termoizolante pentru locuința ta. Cu aceste plăci termoizolante ai siguranța că nu te va deranja nici zgomotul, nici umezeala și în niciun caz frigul. Acestea asigură izolare fonică, termică, sunt eficiente și, în plus, te ajută să economisești bani pe care, altfel, riști să îi pierzi.

 Indiferent de mărimea casei tale, prin pereți se pierde cea mai mare cantitate de căldură. Tocmai de aceea, plăcile termoizolante sunt o altă investiție pe care trebuie să o iei în calcul. Fie că vorbim despre pereții interiori sau despre pereții exteriori ai casei, plăcile termoizolante vor diminua cantitatea de energie pierdută.

Termo-sistemul pentru placări ceramice, rapid și sigur

Este vorba despre un sistem care, de fapt, include mai multe produse.  Fie că îți dorești să realizezi o placare la exterior, fie că renovezi locuința la interior, noi îți prezentăm o gamă extinsă de sisteme pentru placări ceramice. În plus, dacă veți opta pentru un termo-sistem, compatibilitatea dintre produse este clară și nu veți mai fi nevoiți să alergați prin mai multe magazine pentru a cumpăra fiecare element în parte.

De ce trebuie să ții cont

Placarea ceramică este unul dintre cele mai importante procese în renovarea casei tale. Trebuie să alegi produse de calitate, să te asiguri că pereții sunt izolați corespunzător și că lucrezi cu profesioniști. Începând de la calitatea adezivilor și până la caracteristice tehnice ale plăcilor ceramice, trebuie să fii atent la fiecare detaliu. Contează foarte mult suprafața pe care dorești să se aplice plăcile, zona în care se află această suprafață (în interior sau în exterior), iar termoizolația este un alt factor relevant.

Cel mai bine, în astfel de situații, este să te informezi înainte de a achiziționa materialele de construcții și, bineînțeles, să cumperi doar produse de cea mai bună calitate. 

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.