Izolarea termică a fațadelor necesită o atenție sporită atunci când suntem în plin proces de renovare sau construcția este nouă. Dacă alegem ca izolarea termică se se facă cu produse de cea mai bună calitate, într-un mod profesionist, cu siguranță așteptările vor fi satisfăcute.

În acest articol vom discuta despre izolarea termică a fațadelor cu plăci întărite din vată minerală. Acest produs nu este unul nou pe piață, însă caracteristicile acestuia sunt deosebit de însemnate.

Vata minerală este un material care vine cu numeroase beneficii în momentul în care dorim să izolăm termic o clădire, avantaje pentru care merită să alocăm un buget potrivit.

Avantajele izolării cu plăci întărite din vată minerală

Când vine vorba de izolări, trebuie să luăm în calcul toate opțiunile pe care le avem. Există mai multe tipuri de materiale cu care se poate lucra, cum ar fi polistirenul expandat. Totuși, avantajele utilizării vatei minerale nu sunt de neglijat.

În primul rând, vata minerală este un material natural care asigură o izolare termică crescută. Acest material are proprietăți ignifugante, formând o barieră în extinderea incendiilor. Un alt avantaj al utilizării plăcilor întărite din vată minerală pentru izolare este acela că diminuează simțitor nivelul zgomotului din exterior. 

În plus, acest sistem de izolare termică este unul sănătos deoarece vata minerală este un material permeabil care lasă pereții să respire.

Unde se pot utiliza plăcile întărite din vată minerală

Plăcile din vată minerală se montează la fel ca plăcile de polistiren pentru a efectua izolarea unor suprafețe. Aceste plăci sunt un produs rigid, care au formă de saltea.

Aceste plăci pot fi utilizate pentru izolarea fațadelor, a pereților exteriori sau interiori. E recomandat să optezi pentru izolarea cu plăci întărite de vată minerală în cazul clădirilor cu structuri înalte sau în zonele cu grad de umiditate ridicat, datorită impermeabilității, proprietate pe care acest material o deține.

Vata minerală, calitate și confort

Izolarea unei clădiri trebuie să se facă la cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât lucrarea să reziste în timp și să ofere toate avantajele posibile. Vata minerală este un material recomandat pentru astfel de lucrări. Dacă lucrezi cu produse de calitate, ai siguranța că banii tăi au fost investiți, și nu cheltuiți, iar acest lucru este deosebit de important în momentul în care dorești să renovezi sau să construiești o clădire.

Alegerea celor mai bune materiale de construcție și a unor echipe de profesioniști în domeniu sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont încă de la început. Dacă faci primii pași corect, cu siguranță te vei bucura de o lucrare așa cum ți-ai dorit. Nu face rabat de la calitate, chiar dacă asta înseamnă, pe moment, niște bani în plus. Vei economisi în viitor, prin toate beneficiile pe care le aduc materialele de calitate într-o clădire.

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.