Gala Antreprenoriatului Românesc, cel mai important eveniment de business din România, a reunit managerii și antreprenorii de top din fiecare sector de activitate. În cadrul evenimentului au fost premiați acei antreprenori de succes și manageri  ai unor mari companii din România, care s-au făcut remarcați datorită business-urilor și proiectelor implementate.

 

Premiul pentru “Tranzacția anului” i-a revenit CEO-ului Adeplast, Daniel Stăncescu, preluarea gigantului din domeniul materialelor de construcții de către grupul Sika, marcând cea mai importantă tranzacție din 2019.  Preluarea producătorului de materiale de construcţii AdePlast de către grupul Sika, anunţată la finele lui 2019, este aşteptată să se producă în 2020. Conform lui Dan Stăncescu, CEO Adeplast, această mutare, care are nevoie de avizul Consiliului Concurenţei, va deschide noi perspective, iar pentru cei 470 de angajaţi nu există niciun motiv de îngrijorare, dimpotrivă.

„Preluarea de către Sika, în mod normal va deschide noi perspective, vorbim la nivel teoretic, pentru că Legea Concurenţei ne împiedică să anticipăm o aprobare a autorizării. Alegerea grupului Sika a fost făcută ca dorinţă expresă a domnului Bărbuţ (n.r. fondatorul Adeplast), tocmai datorită reputaţiei pe care o are Sika în industrie”.

La data anunţului tranzacţiei, Ivo Schädler, Manager Regional Sika EMEA, a spus că Adeplast va consolida semnificativ prezenţa pe o piaţă aflată în plină expansiune: „Îmbunătăţirea accesului la canalul de distribuţie, va oferi oportunităţi interesante de cross-selling, va creşte penetrarea noastră pe piaţă şi va permite dezvoltarea continuă a ambelor societăţi. Le urăm un bun venit călduros angajaţilor Adeplast în echipa Sika şi suntem convinşi că împreună vom avea parte de un viitor plin de succese”.

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.