Oficialii LPF pregătesc un spectacol grandios la finala Cupei Ligii, pe Arena Naţională.

Mai sunt 8 zile pînă la ultimul act al Cupei Ligii dintre Steaua şiPandurii. Organizatorii finalei sînt gata să ofere un spectacol pirotehnic incendiar, care nu s-a mai organizat niciodată pe un stadion de fotbal din România.

“Spectatorii vor avea parte de un spectacol pe care nu-l vor uita ușor. S-a bătut palma să vină o firmă specializată din Germania, care a primit deja toate aprobările pentru a organiza un show unic pentru Bucureşti”, spun sursele GSP.

Pînă în prezent, doar Steaua a mai organizat un spectacol cu lasere, anul trecut, cînd a primit titlul de campioană.

Chiar dacă pe stadioane au mai avut show-uri de acest gen, organizatorii promit ceva nemaivăzut la noi. “În pauza meciului care va începe la ora 20:00, dar şi la finalul partidei va avea loc un spectacol cu lasere. După terminarea confruntării şi pînă la începerea festivităţii de premiere se va desfăşura un show pirotehnic grandios. Firma care vine din Germania a mai organizat astfel de evenimente pe Allianz-Arena, dar şi la Goteborg, la cel mai important turneu dedicat juniorilor din întreaga lume”, continuă informaţiile ziarului.

265.000 de eurova primi din partea organizatorilor cîştigătoarea Cupa Ligii Adeplast

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.