La doi ani de la preluarea Adeplast, Sika România demarează campania “Mai puternici împreună”, cu un mesaj adresat tuturor categoriilor de clienți prezenți pe piața materialelor de construcții. Odată cu procesul de integrare al Adeplast, cele două branduri devin mai puternice prin sinergiile pe care le realizează și prin portofoliul total de peste 1300 de produse. 

Procesul de integrare al Adeplast se află în desfășurare, iar rezultatele se văd pe toate liniile de business. La acest moment Sika și Adeplast se află împreună pe piață cu produse dedicate tuturor fazelor unei construcții, de la fundație, la acoperiș, fie că vorbim despre sectorul rezidențial, cel industrial sau pur și simplu de zona Do-It-Yourself și renovări.

Pe lângă comunicarea sinergiilor la nivelul brandurilor Sika și Adeplast, campania “Mai puternici împreună” aduce și o serie de modificări la ambalajele produselor Adeplast. Materialele de construcții dezvoltate de Adeplast, vor avea acum ambalaje noi, incluzând elemente și standarde de brand ale Sika. Prin achiziția produselor Adeplast și Sika, clienții vor alege să construiască o relație bazată pe încredere cu cele două branduri. 

În procesul de integrare cu Sika, Adeplast are un aport major prin tehnologia de producție dezvoltată în aproape 30 de ani, pe cele patru platforme industriale de la Oradea, Ploiești, Craiova și Roman, platforme configurate cu capacități anuale de producție uriașe: peste 1.6 milioane tone de mortare, 3.3 milioane metri cubi de polistiren și peste 50.000 tone de vopsele și tencuieli decorative. 

Prin preluarea Adeplast, Sika România devine unul dintre cei mai importanți producători din România, care integrează tehnologii și produse dedicate, pentru toate fazele unei construcții, de orice tip și dimensiune. 

Dacă înainte cu Adeplast ai făcut o alegere inteligentă, iar la Sika ai găsit soluții optime de la fundație și până la acoperiș, acum vei avea de făcut o singură alegere: să construiești o relație bazată pe încredere în toate proiectele tale!

Sika România este subsidiară a concernului elveţian Sika AG, fondat în 1910 Baar Elveția și este prezentă pe piața din România din 2002. În toată această perioadă, compania a cunoscut mai multe etape de dezvoltare, atât prin construcții proprii de fabrici, cât și prin  achiziții locale: 2019 – Arcon membrane, principalul producător de membrane bituminoase din România; 2020 – Adeplast SA, lider consacrat în producția unei game lărgite de mortare pentru construcții și izolații termice (EPS). 

Sika, lider global în producția de materiale chimice specializate, are o poziție de top pe piața dezvoltării şi producției de sisteme și produse de etanșare, lipire, amortizare, consolidare și protecție, prodese utilizate în sectorul construcțiilor și în industria auto. Grupul elvețian are filiale în 101 țări din întreaga lume și deține peste 300 de unități de producție. Cei peste 27.000 de angajați au generat în 2021 o cifră de afaceri de 9,3 miliarde de franci elvețieni.

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.