Una dintre cele mai simple schimbări pe care le poți face pentru a da un aspect cu totul nou locuinței tale este vopsirea pereților într-o altă culoare. Dacă în anul 2018, culoarea predominantă a fost violetul, reprezentând individualitatea și spiritualitatea, se pare că anul 2019 va fi dominat de nuanțe elegante, intense, dar în același timp se păstrează și culorile clasice, calde. Să vedem care sunt tendințele anului și cum le poți aplica pentru a avea niște pereți interiori la modă și o locuință de vis! 

Nuanțe îndrăznețe- roșu, portocaliu, purpuriu

Nu vorbim de o casă cu pereții roșii sau portocalii, ci despre folosirea acestor culori pentru a crea diverse zone de interes. Un perete purpuriu într-un living mare, decorat într-un stil minimalist poate face minuni și poate schimba total atmosfera din acel spațiu. Partea cea mai bună la aceste tendințe ale anului 2019 este faptul că nu te restricționează în niciun fel. Poți vopsi un singur perete într-o astfel de culoare și să îl transformi într-un perete accent, poți alege diverse modele cu o vopsea roșie pe un perete alb imaculat. Important este să fii suficient de creativ și să știi cum să te joci cu aceste culori. Nu uita totuși că sunt nuanțe puternice și folosite pe o întindere foarte mare poate crea haos din punct de vedere cromatic. Recomandăm urmărirea unei reguli importante în amenajarea interioară: less is more (mai puțin e mai bine).

Nuanțe clasice, metalice

Se pare că interioarele scandinave vor fi la modă în acest an. Se păstrează nuanțele clasice de gri sau bej, nuanțele metalice care pun în evidență spațiul și funcționează de cele mai multe ori ca un suport pentru restul obiectelor de mobilier și al accesoriilor. Poți folosi aceste nuanțe într-un living minimalist sau într-un dormitor boho-chic, în funcție de preferințe. Culorile pastelate sunt și ele la modă în anul 2019 și sunt recomandate mai ales în cazul locuințelor de dimensiuni mici pentru că în general, nuanțele deschise pot mări vizual un spațiu.

Nuanțe din natură

Designerii de interior consideră că trebuie să ne reîntoarcem la natură și acolo unde este posibil, chiar să o aducem în interiorul locuinței noastre prin culori. Verdele crud sau nuanțele mai deschise vor fi la modă în acest an și îți vor putea transforma locuința într-un spațiu mult mai primitor și relaxant. Institutul Pantone propune pentru anul 2019 verdele închis, așa numitul ”grassy green” pentru pereți, mobilier sau accesorii. Dacă ai un living decorat într-un stil rustic, un perete accent într-o nuanță de verde închis va fi exact acel element care îți lipsește pentru a fi în mijlocul naturii.

Dacă vrei totuși să fii în trend în acest an, ar fi bine să alegi o vopsea de interior care să fie rezistentă, iar în acest sens îți recomandăm vopselele și pigmenții de la Adeplast. Poți opta pentru nuanțele puternice de la Sauber Color Mix cum ar fi magenta sau roșu oxid, potocaliu sau albastru sau pentru nuanțe mai deschise, pastelate, cum ar fi nuanța piersicii sau albăstrui marin. Dacă vrei să fii mai aproape de natură, ai 3 nuanțe de verde din care o poți alege pe cea mai potrivită. După ce ai ales nuanța care trebuie, poți trece și la alegerea vopselei. Vopselele de la Adeplast sunt extrem de rezistente în timp și te duc cu un pas mai aproape de pereții perfecți la care visezi!

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.