Finisarea pereților este o activitate ce presupune multă atenție la detalii, mai ales dacă vrei să ai la final niște pereți perfecți. Înainte de a te apuca de lucrările propriu-zise, ar fi bine să îți faci o listă cu toate produsele necesare pentru a te asigura că totul merge repede. Ca să te ajutăm, am întocmit o listă cu 3 produse care nu trebuie să îți lipsească în momentul în care vrei să treci la finalizarea pereților exteriori.

1. Vata minerală bazaltică

O parte esențială din finisarea pereților se referă la izolarea lor, dacă vrei să te bucuri de un confort sporit la interior. Pentru izolarea exterioară a pereților, noi recomandăm întotdeauna vata minerală bazaltică, unul dintre cele mai bune materiale izolatoare, cu o eficiență energetică excelentă. Vata minerală bazaltică este rezistentă la umiditate, îți oferă o siguranță crescută la incendii și o rezistență mare în timp. Se spune că izolarea cu vată minerală bazaltică ține cât o viață pentru că nu corodează, nu este atacată de ciuperci, insecte sau rozătoare și nici nu putrezește. Încearcă vata minerală bazaltică pentru fațadă Laroq Facade din gama noastră  și bucură-te de avantajele pe care ți le oferă!

2. Polistiren expandat

O altă variantă pentru izolarea pereților exterior, dar și interiori este polistirenul expandat. Este unul dintre cele mai utilizate materiale izolante, datorită proprietăților sale și a prețului extrem de mic. Polistirenul expandat se remarcă prin stabilitatea lui termică și prin rezistența la factorii de mediu (absorbție redusă a apei). Dacă vrei să te bucuri de cât mai mult confort la interior, ar fi bine să alegi un polistiren cu o conductivitate termică cât mai redusă și cu o rezistență mecanică mare.

Pentru o fațadă ca la carte, noi îți recomandăm polistirenul grafitat ignifugat pentru că are capacități superioare de izolare termică și fonică și o eficiență ridicată.

3. Mortar de tencuială și vopsea lavabilă

Ultimul pas în finisarea pereților exteriori este aplicarea tencuielii și a vopsei lavabile. Dacă vrei ca lucrurile să meargă mult mai repede, poți alege o tencuială mecanizată, o modalitate modernă de a aplica mortarul de tencuială. Tencuiala mecanizată te va ajuta să ai pereți perfecți, fără nicio imperfecțiune sau neregularitate, gata pregătiți pentru aplicarea unui strat de zugrăveală. Tencuiala mecanizată este mai scumpă decât cea clasică, dar are avantajul major al timpului și al calității. 

În această situație ai nevoie de mortar de tencuială și de vopsea lavabilă specială pentru pereții exteriori. Dacă vrei să ușurezi și mai mult lucrurile, poți opta pentru unul din sistemele pentru pereții exteriori care conțin toate produsele de care ai nevoie pentru izolarea și finisarea pereților: material izolator (polistiren sau vată minerală bazaltică), plasă de armare, adeziv pentru termoizolații, amorsă și tencuială decorativă. Pentru economisirea materialului și implicit a bugetului, poți folosi calculatorul pentru a vedea exact de ce cantitate de material ai nevoie pentru a finisa fațada casei tale.

Alege produse de calitate și bucură-te de o fațadă cât mai frumoasă și rezistentă!

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.