Pentru a ajuta la îngrijirea locuinței și nu numai, izolația pereților reprezintă o acțiune extrem de importantă. Cu ajutorul unei izolații eficiente, se pot micșora costurile, se poate proteja starea sănătății locatarilor, se pot proteja materialele din casă și mobilierul, iar în plus, se poate spori și izolația fonică. Una dintre cele mai apreciate modalități de izolare este cea cu polistiren. Totuși, pentru a finaliza procesul de izolație, sunt necesare mai multe elemente, ce ar trebui în mod normal să fie achiziționate separat. Acest lucru poate fi rezolvat prin achiziționarea unui termosistem cu polistiren. În continuare, veți vedea care sunt motivele principale pentru care ar trebui să optați pentru un termosistem cu polistiren, în defavoarea achiziționării elementelor separat.

Ușurează-ți munca alegând un termosistem cu polistiren – de ce polistiren?

După cum a fost menționat și anterior, termoizolarea cu polistiren este preferată de foarte multă lume. Primul avantaj pe care vi-l oferă polistirenul este acela că implică investiții destul de mici, dar calitatea oferită este satisfăcătoare. În plus, polistirenul reprezintă un material cu o rezistență foarte bună la temperaturile ridicate, fiind totodată și un material ușor, ceea ce înseamnă că nu îngreunează fațada casei. Vaporii pot circula normal prin plăcile de polistiren, minimizându-se astfel riscurile apariției mucegaiului, ciupercilor și a intemperiilor. Pentru a beneficia de toate avantajele pe care le are polistirenului expandat, puteți achiziționa un set care să includă toate materialele necesare pentru izolare, cum este Termosistemul ETA 004 din gama noastră de termosisteme cu polistiren.

Ușurează-ți munca alegând un termosistem cu polistiren – ai tot ce îți trebuie!

Termoizolarea cu polistiren presupune și achiziționarea altor materiale în afară de plăcile de polistiren. Totuși, majoritatea persoanelor care nu lucrează în domeniu, nu realizează acest lucru de la început și află pe parcurs ce trebuie să mai cumpere. Elementele necesare pentru realizarea termoizolației cuprind adezivul special pentru lipire, plăcile termoizolante propriu-zise, elementele pentru fixare, care sunt de cele mai multe ori dibluri pentru termoizolație, element pentru șpăcluirea plăcilor, plasă de fibră pentru armare, tencuială pentru amorsare și ceva pentru finisaj, în funcție de preferințe. A achiziționa fiecare element separat poate fi o corvoadă, de aceea, pentru a-ți ușura munca, cel mai indicat ar fi să apelezi la un termosistem cu polistiren – cumperi totul în același timp și nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic! De asemenea, toate vor veni de la aceeași firmă și nu trebuie să vă îndoiți de compatibilitatea dintre produse sau la calitatea acestora.

Ușurează-ți munca alegând un termosistem cu polistiren – cumperi exact cât îți trebuie!

Atunci când ești nevoit să cumperi toate elementele necesare pentru termoizolarea cu polistiren separat, este posibil să nu estimezi sau să calculezi exact cât ai nevoie din fiecare. Din această cauză, de multe ori vă puteți trezi în situația în care vă rămân materiale în plus sau, chiar mai rău, să fiți nevoiți să alergați la magazin pentru a cumpăra ce vă mai trebuie în plus. Dacă veți alege un termosistem ETA 004, veți beneficia de un calculator unde puteți introduce grosimea pe care o doriți și suprafața pe care trebuie să o izolați, iar calculatorul vă va spune exact câte bucăți aveți nevoie din fiecare produs din termosistem, element ce vă ușurează cu mult munca.

 

SHARE

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.