Greenfield

Bucuresti

  
GREENFIELD, ansamblul imbratisat de natura, ne ofera cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti. Aici avem toate avantajele unui stil de viata sanatos si in acelasi timp ne aflam in Sectorul 1 al capitalei, aproape de centrul orasului.
 
Locuitorii din GREENFIELD fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata in fosnet de frunze si triluri de pasari pe fundal.
 
PRIMA FAZA a proiectului GREENFIELD, dezvoltata in perioada 2007-2010 si vanduta in proportie de 100%, se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 680 de apartamente si vile. In cele 5 ansamble (Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz) locuiesc deja peste 1.500 de “altfel de bucuresteni”.

 

A DOUA FAZA a proiectului, Ansamblul Salcamilor, cu dezvoltare in perioada 2014-2016, se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere. 
98.48% din totalul locuintelor disponibile aici au fost deja contractate, iar in prezent Ansamblul Salcamilor numara peste 2238 de locuitori.

 

A TREIA FAZA, Ansamblul Platanilor, cu dezvoltare in perioada 2016-2018 pe o suprafata de 10 ha cuprinde peste 900 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere, in 39 de blocuri. 43.15% din totalul locuintelor disponibile aici au fost deja contractate, iar in prezent Ansamblul Platanilor numara peste 450 de locuitori.

In viitorul apropiat este planificata dezvoltarea zonei GREENFIELD PLAZA in suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina acoperita si descoperita, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.


Cat de aproape suntem de natura in Greenfield?

Ansamblul rezidential GREENFIELD se invecineaza, la numai 20 m, pe doua din cele trei laturi, cu padurea Baneasa si padurea Tunari. Cele peste 900 de ha de padure ce imbratiseaza ansamblul, actioneaza ca un filtru natural, astfel incat, aici intalnim cele mai scazute valori de emisii poluante din Bucuresti. Vezi pe harta, indicatorii masurati in timp real in GREENFIELD!


In Greenfield e liniste!

Valorile medii ale zgomotului sunt cu pana la 55% mai scazute decat cele inregistrate in centrul Bucurestiului.


In Greenfield aerul este de foarte buna calitate!

Respiram aer curat, de munte. Concentratiile de CO2, SO2, NO2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din cartierele capitalei.


In Greenfield ne simtim bine indiferent de anotimp!

Vara, temperaturile inregistrate in ansamblul din inima padurii sunt simtitor mai scazute decat cele din centrul capitalei, iar iarna, bariera naturala de copaci ne ofera un confort sporit. 
 

Greenfield

Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Sector 1 BucurestiRomania 014044

Telefon: 

  • +40 21.230.75.70
  • +40 21.230.75.71
  • +40 21.230.75.72

Website: www.greenfieldresidence.ro

Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield
Greenfield

Produse folosite

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
Politica Cookie | Modifică preferințele privind COOKIE-urile
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.