Prima Residence

Oradea

Prima Residence urmărește crearea de plusvalori prin proiecte premium pe o piață cu o cerere tot mai mare pentru imobile noi. Cu o echipă formată din specialiști cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie, Prima Residence își propune să ofere orădenilor și rezidenților un nou stil de viață care să includă toate facilitățile necesare acestora, cu un confort la superlativ, funcțional și sigur, oriunde în Oradea. Prin proiectele imobiliare complete, Prima Residence continuă să se impună pe piața oradeană prin calitate, materiale și finisaje speciale, durabilitate, perfect armonizate într-un design unic, datorită și încrederii în parteneriatele care ne sprijină astfel să confirmăm angajamentul față de standardele de calitate.

Oradea este un oraș cu un potențial ridicat de creștere economică și demografică, astfel că Prima Residence contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și pune la dispoziția companiilor locale și naționale o serie de spații comerciale adaptate pentru orice domeniu de activitate.

Ansambluri residențiale


PRIMA ȘOVA

Proiectul Prima Șova poziționat la intersecția străzilor General Nicolae Șova cu Grigore Moisil, aduce un plus de vigoare şi dinamism în zona Nufărul pentru că dispune de toate facilităţile unei locaţii urbane, cu acces la mijloacele de transport în comun, la centura orașului, la hypermarke-urile din zonă, precum și la numeroase magazine, şcoli, grădiniţe, clinici și agenții bancare.

Un alt punct de atracție este cea mai mare stațiune balneoclimaterică din România, Băile Felix, cu oportunităţi de relaxare și tratament, situată la doar 6 km distanță față de ansamblul rezidențial Prima Șova.

PRIMA NUFĂRUL

Ansamblul rezidenţial Prima Nufărul este un concept inovativ dedicat unei comunități moderne și active, care reprezintă o continuare și o completare a proiectului Prima din Piața Nucetului, primul și cel mai mare ansamblu rezidențial construit în 2006 în Oradea de către Prima Residence, care aduce unicitate, rafinament și confort la superlativ pe piața rezidențială din Oradea.

PRIMA UNIVERSITĂȚII 

Prima Universității este un ansamblu nou, gândit și construit pentru o comunitate occidentală, cu o arhitectură de top, modernă. Complexul va cuprinde 9 imobile cu 5 nivele fiecare și cu un total de aproximativ 600 de locuințe colective și spații comerciale pe structuri variate. De asemenea, noul concept este completat cu locuri de joacă pentru copii, piste pentru biciclete, spații verzi și zone de relaxare și promenadă.

PRIMA PREMIUM DECEBAL

Prima Residence își propune să ridice piața imobiliară locală la un nou nivel și în acest sens construiește locuințe cu un stil avangardist care îmbină confortul urban cu facilitățile tehnologice contemporane.

Contact

Piața Nucetului, Nr.12, Oradea

Tel. Fix 0359 444 421

Tel. Mobil 0751 113 336

Fax. 0359 444 458

E-Mail: Office@Primacasa.Ro

Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence
Prima Residence

Produse folosite

 • AERIA GOLD ALL-INCLUSIVE
  AERIA GOLD ALL-INCLUSIVE
  Hidrofobă, alb imaculat, super putere de acoperire, grad de lavabilitate ridicat, avizată de Ministerul Sănătăţii, ecologică, randament excelent
 • MISTER WEISS
  MISTER WEISS
  Grad ridicat de alb, raport calitate-preţ foarte bun, aplicare uşoară
 • AFN
  AFN
  flexibilitate ridicată, rezistență foarte mare, aplicare facilă
 • AFS Alb
  AFS Alb
  Super flexibilitate, rezistență mare, aderență ridicată
 • GM 127 cu PORUS X
  GM 127 cu PORUS X
  suprafețe supernetede, permeabilitate ridicată la vapori, rezistent la radiații ultraviolete, rezistență mecanică în timp
 • Membrană hidroizolantă modificată APP
  Membrană hidroizolantă modificată APP
  Membrană hidroizolantă pre-fabricată realizată din bitum și polimeri plastomerici (APP)având o armătură de poliester nețesut cu o singură fibră, care oferă membrane caracteristici mecanice bune şi stabilitate dimensională excelentă.
 • Supertorch Membrană hidroizolantă
  Supertorch Membrană hidroizolantă
  Membrană hidroizolantă prefabricată realizată din bitum distilat și polimeri plastomeri (APP) cu armare din poliester compozit ce asigură rezistență mecanică și stabilitate dimensională excelentă.

Cea mai bună OFERTĂ

Ai nevoie de materiale de construcții de cea mai bună calitate? Ai ajuns unde trebuie.

ADEPLAST

Cel mai important producator roman de materiale de construcţii cu patru platforme industriale, Adeplast este lider in tara, cu multiple recunoasteri in toata Europa.

Distribuitori

Distribuitori
AdePlast © 2018. Toate drepturile sunt rezervate.